בית בתל אביב פ. | 2014

שטח המגרש 262 מ"ר

שטח הבית 196 מ"ר

שיפוץ בית פרטי דו משפחתי בתל אביב, ותוספת ממ"ד וקומת חלל גג
השיפוץ כלל שינוי במיקום המדרגות, חלוקה מחדש, פתחים חדשים וגינון
החלל המרכזי בקומת הקרקע מחולק לשלוש פינות, פינת המוסיקה, פינת הטלויזיה ופינת אוכל. המטבח מאפשר קשר עין עם החלל כולו
החלל נפתח בכווון הגינה האחורית, ששטח גדול בה רוצף בפרוסות אבני בזלת. מחלון נוסף מרכזי, פונה לרחוב ולכוון דרום ולכן הוא חלבי. דרך חלון זה נכנס שפע של אור, שיח רימון נשתל בגינה לפניו וצילו משתנה לאורך היום ומהווה תמונה מתחלפת לאורך שעות היום.

 

צילום: רוני כנעני

טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir
טולה עמיר אדריכלית - Tula Amir